Remontti parantaa elämänlaatua kotona, kesäasunnolla ja työpaikalla

Homma hoidossa tekee erilaisia remonttitöitä laidasta laitaan, mutta laadusta tinkimättä. Korjaamme pienet viat, teemme keittiöremontit ja tapetoinnit sekä laatoitukset ja listoitukset. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset. Enimmäkseen paiskimme hommia Espoossa ja pääkaupunkiseudulla, mutta remontti onnistuu tarvittaessa kauempanakin!

Mökkirempat ja pihatyöt

Jos kaipaat luotettavaa ammattitekijää erilaisiin urakoihin ulkona tai saaristo-olosuhteissa, Homma hoidossa on varma valinta. Pystymme huolehtimaan korjauksista ja asennuksista sekä katolla että vedessä. Uutuutena saariston asuntojen ja mökkien huolenpitosopimukset sekä venekuljetukset!

Kilpailukykyiset hinnat

Peruspalveluidemme hinta on 60 euroa ensimmäiseltä työtunnilta. Toisesta työtunnista eteenpäin tuntitaksa on 45 euroa aina alkavalta tunnilta. Vaativat työt kuten korkeanpaikan- ja sukellustyöt tai puunkaadot hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muista hyödyntää kotitalousvähennystä

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa. Saat vähennystä kaikista tekemistämme töistä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on tänä vuonna 2 400 euroa, mutta pariskunnat voivat vähentää enimmillään peräti 4 800 euroa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät Veronmaksajien keskusliiton nettisivuilta.

Tai jotain muuta?

Homma hoidossa on joustavuudestaan tunnettu remonttiliike. Pystymme joustamaan paitsi aikataulun ja olosuhteiden, myös urakan suhteen. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten ja milloin työt kannattaisi tehdä!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!