Lumenpudotusta Espoon seudulla

Homma hoidossa tekee lumityöt niin matalilla kuin korkeillakin katoilla ripeästi ja asianmukaisin välinein. Tilaamalla lumenpudotuksen ammattitekijältä pääset turvallisesti eroon katolla lojuvasta lumesta ja jääpuikoista. Näin lumi ja jää eivät pääse aiheuttamaan vaaraa kiinteistön käyttäjille ja ohikulkijoille. Kun talven tullen kaipaat luotettavaa ammattitekijää erilaisiin lumiurakoihin korkeilla paikoilla, Homma hoidossa on riskitön valinta. Teemme lumityöt kaikilla katoilla pääkaupunkiseudulla Espoosta käsin.

Kilpailukykyiset hinnat ja kotitalousvähennys

Peruspalveluidemme hinta on 60 euroa ensimmäiseltä työtunnilta. Toisesta työtunnista eteenpäin tuntitaksa on 45 euroa aina alkavalta tunnilta. Vaativat työt kuten korkeanpaikan- ja sukellustyöt tai puunkaadot hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti. Hintamme sisältävät aina arvonlisäveron. Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen, mikäli ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle! Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät Veronmaksajien keskusliiton nettisivuilta.

Muu urakka mielessä?

Homma hoidossa on monipuolinen remonttiliike, jolta hoituvat lumenpudotuksen lisäksi myös remonttityöt, erilaiset asennukset, huoltotyöt ja painepesut. Teemme töitä pääasiassa Espoon ja Helsingin alueilla, mutta isomman urakan ollessa kyseessä tulemme mielellämme kauemmaskin. Ota yhteyttä, niin sovitaan työstä!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!