Perusteellinen kiinteistöhuolto ja luotettavat korjaukset kuivalla maalla ja saaristossa

Homma hoidossa tekee ammattimaiset kiinteistöhuollot, joiden avulla kotisi, kesäasuntosi tai yrityksesi toimistotilat kestävät aikaa. Valikoimiimme kuuluvat myös erilaiset mökkitalkkarin työt. Laitamme kesäasuntosi talviteloille tai herätämme sen keväällä jälleen henkiin. Samalla siivoamme nurkat, jotta vältyt huoltohommilta ja voit käyttää mökkiaikasi rentoutumiseen. Kiitetty kiinteistöhuolto on tarjolla Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksesta myös laajemmalla alueella Etelä-Suomessa.

Mökit ja saaristoasunnot

Pystymme tekemään huoltotöitä, korjauksia ja asennuksia tarpeen vaatiessa myös saaristossa. Uutuutena palveluihimme kuuluvat saariston asuntojen ja mökkien huolenpitosopimukset. Meiltä löytyy myös liikennelaivuripätevyys, joten veneiden siirrot ja kuljetukset onnistuvat ilman ongelmia.

Laatua sopuhinnalla

Peruspalveluidemme hinta on 60 euroa ensimmäiseltä työtunnilta. Toisesta työtunnista eteenpäin tuntitaksa on 45 euroa aina alkavalta tunnilta. Vaativat työt kuten korkeanpaikan- ja sukellustyöt tai puunkaadot hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kotitalousvähennyksellä kunnon säästö

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa. Saat vähennystä kaikista tekemistämme töistä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on tänä vuonna 2 400 euroa, mutta pariskunnat voivat vähentää enimmillään peräti 4 800 euroa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät Veronmaksajien keskusliiton nettisivuilta.

Huolto hankalassa paikassa

Homma hoidossa on luotettava ja huolellinen ammattilainen, joka ei hätkähdä hankaliakaan olosuhteita. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten ja millä aikataululla voisimme auttaa!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!