Meiltä onnistuvat sukellustyöt ja erikoisasennukset pääkaupunkiseudulla

Pienremonttien lisäksi Homma hoidossa tekee myös erilaisia asennustöitä ja muuta urakointia. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa kodinkoneiden asennukset, siivoukset, muutot, kellareiden tyhjennykset sekä yleiset kiinteistönhuoltotyöt. Rakennamme myös ulkoterasseja. Yritysasiakkaille on tarjolla ripeää kalustekasausta ja kuljetuspalvelua sekä huolellisesti tehtyjä varstojen tyhjennyksiä, mutta myös paljon muuta. Erikoisalanamme ovat sukellustyöt sekä korkeanpaikan urakat. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Hinta ei huimaa

Peruspalveluidemme hinta on 60 euroa ensimmäiseltä työtunnilta. Toisesta työtunnista eteenpäin tuntitaksa on 45 euroa aina alkavalta tunnilta. Vaativat työt kuten korkeanpaikan- ja sukellustyöt tai puunkaadot hinnoitellaan erikseen tapauskohtaisesti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Säästöä kotitalousvähennyksellä

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessa. Saat vähennystä kaikista tekemistämme töistä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on tänä vuonna 2 400 euroa, mutta pariskunnat voivat vähentää enimmillään peräti 4 800 euroa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät Veronmaksajien keskusliiton nettisivuilta.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Homma hoidossa on luotettava ja huolellinen asennus- ja korjausurakoitsija, joka ei hätkähdä hankaliakaan olosuhteita. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten työ kannattaisi tehdä!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!